RSS

2010 in review

06 Jan

Memasuki tahun 2011, terus terang saja… saya tidak punya bahan postingan, tidak sempat blogwalking, bahkan tidak ada waktu untuk online. Kesibukan menjelajahi hutan Kalimantan Timur menghalangi saya dari memikirkan yang lain di luar pekerjaan.

Jadilah blog ini kosong dari artikel baru, foto teranyar atau persinggahan sejarah masa lalu. Untuk itu patut rasanya saya meminta maaf kepada semua teman yang berharap hal-hal baru dari blog ini.

Beruntunglah saya. Tuan WP berbaik hati membuat review tentang blog ini di tahun 2010. Dan inilah hasilnya…

***

The stats helper monkeys at WordPress.com mulled over how this blog did in 2010, and here’s a high level summary of its overall blog health:

Healthy blog!

The Blog-Health-o-Meter™ reads Wow.

Crunchy numbers

Featured image

The average container ship can carry about 4,500 containers. This blog was viewed about 14,000 times in 2010. If each view were a shipping container, your blog would have filled about 3 fully loaded ships.

In 2010, there were 49 new posts, growing the total archive of this blog to 82 posts. There were 134 pictures uploaded, taking up a total of 9mb. That’s about 3 pictures per week.

The busiest day of the year was September 27th with *** views. The most popular post that day was ASAL USUL KATA INDONESIA.

Where did they come from?

The top referring sites in 2010 were blogcatalog.com, search.conduit.com, id.wordpress.com, en.wordpress.com, and WordPress Dashboard.

Some visitors came searching, mostly for kisah mahabarata, peradaban dunia, sejarah kata indonesia, sejarah voc, and lambang negara jerman.

Attractions in 2010

These are the posts and pages that got the most views in 2010.

1

ASAL USUL KATA INDONESIA May 2009
3 comments

2

Sepenggal Kisah Mahabarata January 2010
18 comments

3

Mengunyah Citra Batik Solo October 2009
23 comments

4

Peradaban Dunia Dalam Sejarah Kemanusiaan July 2009
7 comments

5

50 Tahun Pengakuan Kedaulatan RI 27-12-1949 December 2009
16 comments

 

Thanks for WP…. Thanks for all…

 
13 Komentar

Ditulis oleh pada 6 Januari 2011 in Uncategorized

 

Tag:

13 responses to “2010 in review

  1. Agung Rangga

    6 Januari 2011 at 20:58

    wah, gimana caranya tuh?
    Mau dong…

    silakan berkunjung…
    http://popnote.wordpress.com

     
    • wardoyo

      7 Januari 2011 at 08:59

      Mudah, mas.
      Semua ada di email masing-masing. Otomatis, fasilitas dari WP.

       
  2. Kakaakin

    13 Januari 2011 at 05:07

    Tapi kok saya masih belum dapet ya..??😥

     
    • wardoyo

      14 Januari 2011 at 19:17

      Wah, kakaakin belum dapat yaa… saya kurang faham masalahnya ;)…

       
  3. mrpall

    15 Januari 2011 at 11:14

    aku jelek ga rugi tuh bercermin…hehehe salaaammmm………

     
    • wardoyo

      20 Januari 2011 at 20:04

      Salam juga… terimakasih sudah bercermin…

       
  4. bundadontworry

    17 Januari 2011 at 23:18

    pasti bahagia dan senang sekali ya Mas,
    blognya di review oleh WP sebagai pemilik, perhatian sekali pd admin blog ini .
    Selamat ya Mas, semoga tak pernah berhenti utk selalu berbagi melalui tulisan disini🙂
    salam

     
    • wardoyo

      20 Januari 2011 at 20:04

      Terimakasih bunda. Maaf belum bisa menyuguhkan yang baru…

       
  5. sedjatee

    18 Januari 2011 at 08:23

    lanjutkan penjelajahannya Kang
    semoga di hutan mendapat inspirasi buat nulis
    doa kami buat kesuksesanmu
    salam sukses..

    sedj

     
    • wardoyo

      20 Januari 2011 at 20:05

      Salam sukses juga, kang sedjatee…

       
  6. free software download

    19 Januari 2011 at 18:58

    I haven’t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I’ll add you back to my daily bloglist

     
  7. FATIAH ULFAH

    17 Oktober 2014 at 05:35

    Feeling unferior is a sign that you do not deserve to your current condition

     
  8. FRIDO EVRIN S

    11 November 2015 at 08:36

    Do not worry about failure but worry about the chance that you miss

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: